Woonwinkel Schijndel logo

PROJECTEN

De Design Studio projecten van Woonwinkel Schijndel zijn jouw toegangspoort tot het realiseren van een droominterieur. Ook in de stijl van The Double U. Onze deskundige ontwerpers staan klaar om samen met jou de visie voor je huis te verwezenlijken. Of je nu slechts een enkele ruimte wilt vernieuwen of een volledige herinrichting van je huis overweegt, wij bieden op maat gemaakte ontwerpoplossingen.

Onze projecten omvatten het kiezen van meubilair, kleurenschema’s, verlichting, accessoires en alle andere elementen die je nodig hebt om een perfect geheel te creëren. We werken samen met gerenommeerde merken en houden rekening met jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Met onze expertise kun je er zeker van zijn dat jouw interieurproject een groot succes wordt.

Naast de welbekende Woonwinkel stijl, is het ook mogelijk om te kiezen voor The Double U stijl, of natuurlijk een mix van beide. Bij de Woonwinkel stijl kun je denken aan de term ‘hotel chique’. Kenmerkend voor The Double U stijl is het lichte kleurenpalet en de mix van Scandinavische en Japandi invloeden.

Wil je meer te weten komen over onze Design Studio projecten en hoe we je kunnen helpen bij het transformeren van je huis? Aarzel niet om contact op te nemen met Woonwinkel Schijndel. Ons team staat klaar om je te begeleiden en te inspireren, en we kijken ernaar uit om jouw interieur wensen werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact op voor een gesprek en ontdek hoe we samen aan de slag kunnen gaan.

DESIGN STUDIO

WAAR KAN ONZE DESIGN STUDIO JOU BIJ HELPEN?

Ben je onlangs verhuist en ben je opzoek naar een nieuw interieur?

Heb je onlangs je huis verbouwt en wil je hierbij een passend interieur?

Gaat je leven over in een andere fase en wil je je huis daarin mee laten groeien?

Ben je op zoek naar een interieur dat niet alleen mooi is maar ook écht bij jou past?

Of ben je gewoon toe aan een frisse wind in je woning?

Dan is onze Design Studio precies wat jij zoekt. Ontwerp én uitvoering onder een dak! Wij helpen jou je droomhuis werkelijk te laten worden.

WAAROM WERKEN MET ONS?

Ontwerp én uitvoering onder een dak! Wij helpen jou je droomhuis werkelijk te laten worden.

Bij onze Design Studio ontwerpen we het totaalconcept voor iedere ruimte. Of je nu één kamer of je hele huis wil aanpakken. Wij maken hoogwaardige 2D en/of 3D visualisaties die jouw (toekomstige) woning tot leven laten komen.

Wij kijken naar de wensen van de klant samen met de functie van de ruimte. Dit vormt de basis voor ieder design. Een sfeervolle en realistische interieur impressie die al jouw wensen laten vervullen. 

We presenteren het concept & leggen alle materialen klaar onder het genot van een kopje koffie. Naast het ontwerp verzorgen we ook de complete realisatie.

MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE?

Ben je enthousiast geraakt over onze projecten en denk je dat wij jou kunnen helpen met je volgende project? Vraag dan nu contact aan met een van de interieurontwerpers van The Double U Design Studio. Onze interieurontwerpers staan klaar om je interieuradvies te geven tot in de kleinste details. We gaan samen met jou aan de slag om je droomhuis werkelijk te laten worden.