let's work together

The key to a great partnership 

Samenwerken met Woonwinkel Schijndel betekent gastvrijheid, kennis van zaken en service op het hoogste niveau. Ons gespecialiseerde team zorgt er voor dat je tijdens het gehele project ontzorgt wordt. Om het project goed te laten verlopen geven wij persoonlijke aandacht en professionele begeleiding tijdens het gehele proces. 

Onze professionele monteurs en stoffeerders leveren vakmanschap en dragen zorg voor een perfecte afwerking. Zodat het je klant aan niks ontbreekt. 

what's in it for you?

Share:

“What’s in it for you”

Als interieurprofessionals hebben we allemaal één doel! Blije klanten.

Jij als creatief brein, Woonwinkel Schijndel als inspiratieruimte én logistiek partner. Jij ontwerpt en wij faciliteren.

Ons doel is om jou zo efficiënt met je tijd om te laten gaan, zo min mogelijk bezig te zijn met het logistieke proces én toch volledig op de hoogte te zijn.

Met een team van ervaren mensen in verschillende vakgebieden zijn wij ervan overtuigd dat we iets toevoegen aan jouw project.

Met uitstekende voorwaarden zorgen we ervoor dat je klant blij is, jij tijd over hebt voor andere projecten én het verdienmodel klopt.

Hebben we je interesse gewekt?

Maak hier je afspraak voor een kennismakingsgesprek.