Woonwinkel Schijndel is meer dan een winkel

Wij zijn het interieurplatform waar jij als interieurprofessional gebruik kunt maken van topniveau op ieder vlak.

Woonwinkel Schijndel is de ontbrekende schakel in jouw geheel waardoor jij jezelf kunt richten op hetgeen waar het om draait, het ontwerpen van het droominterieur van jouw klant.

Ontzettend veel interieurstylisten, ontwerpers en architecten maken inmiddels gebruik van het platform wat we speciaal voor mensen met een passie voor interieur hebben gecreëerd.

Door jou in je kracht te zetten ontstaan er de mooiste ontwerpen, door onze sterke kracht te benutten maak je van je ontwerp een prachtig eindresultaat.

Share:

“What’s in it for you”

Als interieurprofessionals hebben we allemaal één doel! Blije klanten.

Jij als creatief brein, Woonwinkel Schijndel als inspiratieruimte én logistiek partner. Jij ontwerpt en wij faciliteren.

Ons doel is om jou zo efficiënt met je tijd om te laten gaan, zo min mogelijk bezig te zijn met het logistieke proces én toch volledig op de hoogte te zijn.

Met een team van ervaren mensen in verschillende vakgebieden zijn wij ervan overtuigd dat we iets toevoegen aan jouw project.

Met uitstekende voorwaarden zorgen we ervoor dat je klant blij is, jij tijd over hebt voor andere projecten én het verdienmodel klopt.

Hebben we je interesse gewekt?

Maak hier je afspraak voor een kennismakingsgesprek.