ONTDEK ONZE

JUBILEUMACTIES

Woonwinkel Exclusief Wonen bestaat dit jaar alweer 40 jaar. Dit is een behoorlijke mijlpaal en willen we niet aan ons voorbij laten gaan. Een heel jaar lang zullen we jullie als klant verrassen met de fijnste jubileumacties. Houd voor de actuele acties onze website of social media in de gaten.

€19,80 korting per artikel op raambekleding

In samenwerking met NEGENTIEN80 is er een selectie gemaakt van jaloezieën, rolgordijnen, duettes en plissés. Kom langs in onze winkel en bekijk ons jubileumaanbod.

Luxe eettafel voor €1980,-

De eettafel is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 220 x 100 cm, 240 x 100 cm en 260 x 100 cm. Het massief eiken blad is 4 cm dik en verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. De trapezepoot is verkrijgbaar in de kleur zwart.

PVC vloer voor €59,80 p/m2

Deze mooie PVC vloer is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. De prijs van € 59,80 p/mis inclusief één keer egaliseren en leggen. Benieuwd naar de kleuren? Breng dan snel een bezoek aan onze winkel.

Collectie gordijnstoffen vanaf €40,- p/m

Ook de gordijnstoffen zijn met zorg geselecteerd in samenwerking met NEGENTIEN80. Van inbetween stoffen (transparant en semi transparant) tot overgordijnstoffen (zichtdicht en verduisterend). Neem snel een kijkje in onze winkel.

Moderne bank voor € 1980,-

Deze strakke bank met een moderne uitstraling zit ook nog eens heerlijk. De bank is verkrijgbaar in 2,5 zits, 3 zits en 3,5 zits en in een mooie selectie aan stoffen. Neem een kijkje in de winkel voor alle mogelijkheden.

Eetkamerstoel voor € 198,- p. st.

Deze stijlvolle en comfortabele eetkamerstoel is toepasbaar in ieder interieur. Daarnaast is hij ook nog eens draaibaar en verkrijgbaar in een mooie selectie aan stoffen.

ONTDEK ONZE

JUBILEUMCOLLECTIE

De Woonwinkel jubileumcollectie hebben we onderverdeeld in vier verschillende stijlen, namelijk: ‘Shimmering Chic’, ‘Dark & Daring’, ‘Robust & Warm’ en ‘Light & Airy’. Met andere woorden: voor ieder wat wils. Ondanks dat het vier verschillende stijlen zijn, zijn ze goed met elkaar te combineren. Breng een bezoekje aan onze showroom en ervaar het zelf.

Shimmering Chic

Een stijl die je veel terugziet bij de Woonwinkel is ‘Shimmering Chic’. Kenmerkend voor deze collectie zijn de luxe materialen gecombineerd met een mooie, subtiele glans.

Dark & Daring

De ‘Dark & Daring’ collectie staat in het teken van donker en een tikkeltje gedurfd. In deze collectie vindt u producten die misschien iets minder snel gekozen worden. De term ‘out of the box’ past hier heel goed bij.

Robust & Warm

In de ‘Robust & Warm’ collectie vindt u wat grovere en stoerdere materialen en producten, die toch een warme en huiselijke uitstraling geven. Denk hierbij aan ‘industrieel’, maar dan gestoken in een ‘Woonwinkel jasje’.

Light & Airy

Houdt u van een licht en ‘luchtig’ interieur? Dan zit u bij de collectie ‘Light & Airy’ goed. Deze collectie bestaat uit lichte kleuren, die uw interieur te allen tijde een frisse uitstraling geven.