Workshop ‘Creatief met bloemen’

6 en 7 maart

€ 45,- of € 55,-
(Afhankelijk van het type vaas)

Tijdens deze workshop leer je een mooi boeket te maken in een gewenste stijl, kleur of met bepaalde bloemen. Er wordt verteld waar je op moet letten bij het creëren van een boeket en het gebruik van de bloemen. Het leuke is dat je zelf de vaas uit het assortiment voor deze workshop mag uitkiezen en deze ook mee naar huis krijgt inclusief de bloemen.

 

Aantal personen per workshop: 6
Betaling: Vindt plaats in de winkel per pin of contant

Interieuradvies inclusief tekening

€ 198,-

Maak nu je afspraak voor een interieuradvies incl. tekening van de Ontwerpstudio tegen een gereduceerd tarief! Onze interieurstylisten maken een advies op basis van jouw wensen, vooraf ingeleverde plattegrond en foto’s. Zij zullen een 2D tekening uitwerken en een advies geven met betrekking tot het gebruik van meubels, accessoires, vloeren, raambekleding, kleuren, materialen en natuurlijk de indeling van de ruimte. Zo kun je na de afspraken met het team van de Ontwerpstudio, jouw woning inrichten met het interieur van jouw dromen!

ONTDEK ONZE

JUBILEUMACTIES

Woonwinkel Exclusief Wonen bestaat dit jaar alweer 40 jaar. Dit is een behoorlijke mijlpaal en willen we niet aan ons voorbij laten gaan. Een heel jaar lang zullen we jullie als klant verrassen met de fijnste jubileumacties. Houd voor de actuele acties onze website of social media in de gaten.

€19,80 korting per artikel op raambekleding

In samenwerking met NEGENTIEN80 is er een selectie gemaakt van jaloezieën, rolgordijnen, duettes en plissés. Kom langs in onze winkel en bekijk ons jubileumaanbod.

Luxe eettafel voor €1980,-

De eettafel is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 220 x 100 cm, 240 x 100 cm en 260 x 100 cm. Het massief eiken blad is 4 cm dik en verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. De trapezepoot is verkrijgbaar in de kleur zwart.

PVC vloer voor €59,80 p/m2

Deze mooie PVC vloer is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. De prijs van € 59,80 p/mis inclusief één keer egaliseren en leggen. Benieuwd naar de kleuren? Breng dan snel een bezoek aan onze winkel.

Collectie gordijnstoffen vanaf €40,- p/m

Ook de gordijnstoffen zijn met zorg geselecteerd in samenwerking met NEGENTIEN80. Van inbetween stoffen (transparant en semi transparant) tot overgordijnstoffen (zichtdicht en verduisterend). Neem snel een kijkje in onze winkel.

ONTDEK ONZE

JUBILEUMCOLLECTIE

De Woonwinkel jubileumcollectie hebben we onderverdeeld in vier verschillende stijlen, namelijk: ‘Shimmering Chic’, ‘Dark & Daring’, ‘Robust & Warm’ en ‘Light & Airy’. Met andere woorden: voor ieder wat wils. Ondanks dat het vier verschillende stijlen zijn, zijn ze goed met elkaar te combineren. Breng een bezoekje aan onze showroom en ervaar het zelf.

Shimmering Chic

Een stijl die je veel terugziet bij de Woonwinkel is ‘Shimmering Chic’. Kenmerkend voor deze collectie zijn de luxe materialen gecombineerd met een mooie, subtiele glans.

Dark & Daring

De ‘Dark & Daring’ collectie staat in het teken van donker en een tikkeltje gedurfd. In deze collectie vindt u producten die misschien iets minder snel gekozen worden. De term ‘out of the box’ past hier heel goed bij.

Robust & Warm

In de ‘Robust & Warm’ collectie vindt u wat grovere en stoerdere materialen en producten, die toch een warme en huiselijke uitstraling geven. Denk hierbij aan ‘industrieel’, maar dan gestoken in een ‘Woonwinkel jasje’.

Light & Airy

Houdt u van een licht en ‘luchtig’ interieur? Dan zit u bij de collectie ‘Light & Airy’ goed. Deze collectie bestaat uit lichte kleuren, die uw interieur te allen tijde een frisse uitstraling geven.