Moderne Woning

Uitdaging

Een bestaande woning in de omgeving van Eindhoven. Het interieur is verouderd en de wens van dit jonge stel is een modern maar chique interieur. De vraag was om de huiskamer meer af te scheiden van de leefkeuken zonder gebruik te maken van deuren. Ook hebben ze een schuine muur in de huiskamer waar ze geen raad mee wisten maar wel graag iets mee wilde doen. Tot slot wilde ze graag een nieuwe keuken waarbij de deur naar de bijkeuken verwerkt is in de kastenwand van de keuken. 

  • Locatie:

Omgeving Zaanstad

  • Vierkante meter:

100 m²

  • Datum:
oktober 2022
  • Status:
Concept
  • Team:

Woonwinkel design studio

Share:

Share:

Concept

Een luxueuze woning in een warme maar strakke uitstraling. Door de houten vloer gecombineerd met warme tinten en rijke materialen creëren we een aangename serene sfeer.  

Voor de keuken kozen we voor een warme tint voor de kastenwand waarbij de deur volledig weggewerkt is in de achterwand. Het keukenblok is voorzien van een metalic brons plaatmateriaal in combinatie met een Dekton blad. Dit is een keramiek waarbij we hier voor een warme marmer print gekozen hebben. Deze kleuren en materialen gecombineerd met het behang geven de keuken een chique uitstraling.   

Voor de huiskamer hebben we gekozen voor een lange bank die de lengte van de huiskamer benadrukt. De ronding in de bank maakt het geheel speels. Het tv-meubel is zo gemaakt dat deze over de schuine muur loopt en door de roomdivider verlengt wordt. De roomdivider zorgt er tevens voor dat de huiskamer iets meer gescheiden wordt van de leefkeuken.