Nieuwbouw Appartement Breda

Uitdaging

Omgeven door groen, net buiten het centrum van Oosterhout met een waanzinnig uitzicht over de haven, bevindt zich dit nieuwbouw appartement. De Ontwerpstudio maakte een interieurplan voor de inrichting van het volledige appartement vanuit een casco situatie. Het ontwerp omvatte de volgende onderdelen: wand- en vloerenplan, het ontwerp van het entree, de woon- en eetkamer, slaapkamer en kantoor/ inloopkastenkamer. Voor alle ruimtes hebben we een op maat gemaakte inrichting getekend. Daarnaast verzorgen wij alle meubilair en stoffering.

  • Locatie:

Omgeving Breda

  • Vierkante meter:

120 m²

  • Datum:
januari 2023
  • Status:

In uitvoering

  • Team:

Woonwinkel Design studio

Share:

Share:

Concept

Het appartement beschikt over grote ruimtes, die we graag wilden behouden in het ontwerp om zo een ruimtelijke living te creëren. Geïnspireerd door natuurlijke texturen, zijn in het interieur aardse kleuren terug te vinden die zorgen voor een warme en hartelijke omgeving. Het volledige interieur heeft mede door veel maatwerk een hotel chique uitstraling gekregen.

Door de materiaalkeuze en stoffering lopen de diverse ruimtes vloeiend over in elkaar en door gebruik te maken van interieurbouw zorgen de op maat gemaakte meubelen voor een functionele en sfeervolle uitstraling.