— Interieurs met oog voor detail

NEGENTIEN80 Flagshipstore

Als eerste winkel in Nederland zijn wij trotse dealer van het nieuwe vooruitstrevende merk ‘NEGENTIEN80’. Woonwinkel Exclusief Wonen heeft de volledige collectie in haar showroom. Hierboven ziet u enkele gerealiseerde projecten met gordijnstoffen én raambekleding van NEGENTIEN80.

 

NEGENTIEN80 is een nieuw en vooruitstrevend merk op het gebied van woningstoffering en raambekleding. NEGENTIEN80 legt de nadruk op tijdloze en exclusieve gordijnstoffen en raambekleding van hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling.

NEGENTIEN80 stoffencollectie

DE NEGENTIEN80 stoffencollectie bestaat uit de meest luxe unistoffen; van transparante inbetweens met een grovere of verfijnde structuur, tot zichtdichte en verduisterende overgordijnen met subtiele reliëfs. Een stoffencollectie met mooie opengewerkte stoffen voorzien van een zijdeglans en daarnaast moderne ‘linnenlook’ designs. Nieuwsgierig geworden? Klik dan snel verder en bekijk onze collectie!

NEGENTIEN80 raambekleding

De NEGENTIEN80 raambekleding collectie is momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten, waaronder bij Woonwinkel Exclusief Wonen. De collectie bestaat uit een mooie selectie jaloezieën, rolgordijnen, plissés en duettes. Van mooie basics qua materialen en effen, simpele doeken tot luxe raambekleding van bamboe of doeken met een hele subtiele ‘print’, afgewerkt met een mooie zijdeglans. Net als de gordijnstoffen van NEGENTIEN80, zijn ook alle raambekleding van NEGENTIEN80 van hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling. Meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de raambekleding? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan de winkel en wij helpen u graag.