Het Duitse kwaliteitsmerk Bielefelder Werkstätten (BW) bewijst dat zitmeubels tijdloos zijn. BW heeft een ongekend brede collectie opgebouwd uit enkele klassiekers en vernieuwende modellen.

Over BW

Bielefelder Werkstätten (BW) is een naam die synoniem staat voor uitmuntendheid, vakmanschap en tijdloos design. Als een prestigieus Duits kwaliteitsmerk heeft BW meer dan een eeuw ervaring in het vervaardigen van meubels van buitengewone kwaliteit, en hun erfenis van uitmuntendheid spreekt voor zich.

Sinds hun oprichting in 1896 hebben de Bielefelder Werkstätten zichzelf op de kaart gezet als meesters in meubeldesign en -productie. Gevestigd in de Duitse stad Bielefeld, een centrum van traditioneel vakmanschap, heeft BW een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd op het gebied van handgemaakte meubelstukken van topkwaliteit. Met behulp van de meest verfijnde houtsoorten en materialen, gecombineerd met de nieuwste technieken, weet BW de perfecte balans te vinden tussen tijdloos design en hedendaagse elegantie.

BW staat bekend om hun unieke vermogen om tijdloos en innovatief design te combineren. Hun meubelstukken weerspiegelen klassieke esthetiek, maar zijn tegelijkertijd voorzien van moderne details en functionaliteit. Elk meubel is een harmonieuze samensmelting van esthetiek, comfort en bruikbaarheid, waardoor het een aanwinst wordt voor elk interieur.

Bielefelder Werkstätten gelooft in duurzaamheid en het behoud van het milieu. Ze maken gebruik van duurzaam geproduceerde materialen en zijn toegewijd aan milieuvriendelijke productieprocessen. BW streeft ernaar om meubelstukken te creëren die niet alleen lang meegaan, maar ook minimale impact hebben op onze planeet.

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de tijdloze schoonheid van Bielefelder Werkstätten. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte meubelstuk dat uw interieur verrijkt en uw huis transformeert tot een elegant toevluchtsoord van stijl en comfort.

Kom vandaag nog langs en ervaar het vakmanschap en de elegantie van BW-meubels uit de eerste hand.

Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Benieuwd naar de mogelijkheden aangepast aan uw woonsituatie en naar uw wensen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!