— Interieurs met oog voor detail

Kunst

Cobra Art Company

Cobra Art Company is een producent en distributeur van fotografische kunst op plexiglas en moderne schilderijen.

 

Sinds 1983 ontwikkeld Cobra Art een grote collectie moderne, hedendaagse kunst met bekende, internationale fotografen en kunstenaars. Ten minste tweemaal per jaar voegen ze nieuwe kunst toe voor het presenteren op de internationale beurzen. Een deel van de collectie zijn van eigen geproduceerde fotoshoots.

 

Stijlen zoals modern, lifestyle, stedelijke kunst, artistiek naakt en abstract worden gepresenteerd in de collectie van Cobra Art.

UMO Art Gallery

Umo Art Gallery is een galerie waar de fotokunst centraal staat. Het team van Umo Art zorgt voor hoogstaande kwaliteit foto’s op plexiglas en ingelijste fotokunst. Zij brengen het werk van fotografen en kunstenaars onder de aandacht en leveren deze op verschillende formaten.

Corine van Voorbergen

Corine van Voorbergen is een ‘intuïtieve artiest’ en maakt de mooiste wall art op zowel ronde als ovale vormen. Ze focust zich op het idee rondom ‘eeuwige beweging’. De kunstwerken van Corine bestaan uit verschillende lagen en lagen van verschillende bronnen. Ze werkt haar kunstwerken af met een dunne laag epoxy. Deze glanzende epoxy laag reflecteert de omgeving terug naar de toeschouwer, wat zorgt voor een mooi effect.

Wij werken o.a. samen met…