NEGENTIEN80 BRANDSTORE

GORDIJNEN KOPEN BIJ WOONWINKEL SCHIJNDEL
Met ruim 40 jaar ervaring in onder andere gordijnen, zijn wij dé specialist voor uw gordijnen.
Als officiële NEGENTIEN80 brandstore, hebben wij de volledige collectie gordijnstoffen in onze showroom. Dit zijn een vijftal productlijnen.

NEGENTIEN80
De NEGENTIEN80 collectie is de standaard collectie met allemaal hardlopers. Het is een veelzijdige collectie en alle gordijnstoffen zijn met zorg samengesteld én ontwikkeld. Door de enorme diversiteit aan stoffen, kan iedereen in principe slagen in deze collectie.

NEGENTIEN80 Gold Label
NEGENTIEN80 Gold Label is het logische vervolg op de NEGENTIEN80 collectie. In deze collectie vind je een kleine selectie aan luxe en high-end gordijnstoffen.

NEGENTIEN80 Red Label
Dit is de laatste collectie die NEGENTIEN80 heeft gelanceerd. De naam zegt het eigenlijk al: een selectie aan brandvertragende gordijnstoffen. NEGENTIEN80 Red Label is daarmee niet alleen geschikte voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt.

NEGENTIEN80 Basics
Waar de drie andere NEGENTIEN80 collecties stoppen, gaat deze collectie verder. NEGENTIEN80 Basics zorgt voor net wat meer keuze. Niet alleen in stoffen, maar ook in het aantal beschikbare kleuren.

O-ten
De collectie van O-ten is als het ware de ‘instapcollectie’. Dit zie je ook eigenlijk meteen wel aan de sobere look-and-feel. Ondanks dat zijn ook deze gordijnstoffen van goede kwaliteit. Deze stoffen doen zeker niet onder ten opzichte van de andere collecties.

GORDIJNEN KOPEN MET PERSOONLIJK ADVIES
Mooie en kwalitatief goede gordijnen kopen doet u niet via internet. Breng snel een bezoek aan onze showroom en laat u adviseren door één van onze verkoopspecialisten. Wij denken graag mee in uw persoonlijke woonsituatie.

Wilt u hiervoor graag een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button!