NEGENTIEN80 BRANDSTORE

Als officiële NEGENTIEN80 brandstore, hebben wij de volledige collectie gordijnstoffen in onze showroom. Dit zijn een vijftal collecties:

NEGENTIEN80
De NEGENTIEN80 collectie is de standaard collectie met allemaal hardlopers. Het is een veelzijdige collectie en alle gordijnstoffen zijn met zorg samengesteld én ontwikkeld. Door de enorme diversiteit aan stoffen, kan iedereen in principe slagen in deze collectie.

NEGENTIEN80 Gold Label
NEGENTIEN80 Gold Label is het logische vervolg op de NEGENTIEN80 collectie. In deze collectie vind je een kleine selectie aan luxe en high-end gordijnstoffen.

NEGENTIEN80 Red Label
Dit is de laatste collectie die NEGENTIEN80 heeft gelanceerd. De naam zegt het eigenlijk al: een selectie aan brandvertragende gordijnstoffen. NEGENTIEN80 Red Label is daarmee niet alleen geschikte voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt.

O-ten
De collectie van O-ten is als het ware de ‘instapcollectie’. Dit zie je ook eigenlijk meteen wel aan de sobere look-and-feel. Ondanks dat zijn ook deze gordijnstoffen van goede kwaliteit. Deze stoffen doen zeker niet onder ten opzichte van de andere collecties.

NEGENTIEN80 Basics
Deze collectie zie je niet terug op onze website, noch op de website van NEGENTIEN80. Dit is een extra collectie, speciaal geselecteerd voor de brandstores. Waar de vier andere collecties stoppen, gaat deze collectie verder. NEGENTIEN80 Basics zorgt voor net wat meer keuze. Niet alleen in stoffen, maar ook in het aantal beschikbare kleuren. Benieuwd naar deze collectie? Breng dan snel een bezoek aan onze showroom!